Napelemes projektünk a BKV Zrt.-nek

Napelemes projektünk a BKV Zrt.-nek

A főváros közlekedési vállalata nem egy olyan megrendelő, amit félvállról lehet venni, hiszen hazánk közösségi közlekedésének egyik legfontosabb szereplőjéről van szó.

Éppen ezért egyszerre jelentett örömöt és kihívást, hogy egy ilyen nívós ügyfélnek dolgozhatunk az egyik telephelyük fejlesztésében.

A Build Green kivitelező céggel karöltve végzett projekt bizonyos szempontból egyszerű volt, más nézőpontból viszont különleges.

A BKV Zrt. igényei, feltételei

A vállalat a komplett fejlesztést saját forrásból finanszírozta, és nem az áramfogyasztás teljes, csupán részleges kiváltása volt a cél.

A telephelyen állomásozik ugyanis számos új, elektromos busz – ezeket tervezték tölteni a megépülő 210 kW-os rendszerről.

Ami viszont kifejezetten érdekessé tette a feladatot, hogy a régi épületek miatt tetőre telepítésről szó sem lehetett, így földi telepítéssel kellett mindent megoldani.

Csakhogy egy BKV-s telephely nem a rengeteg, szabadon felhasználható területről híres, így a napelem táblákat magasított állványzaton terveztük meg.

Ezzel megmaradt a parkolási lehetőség a buszok, autók számára, ráadásul árnyékot is kaptak hozzá, és a napelem panelek is egytől egyig a megfelelő pozícióba kerülhettek.

Mik voltak a tapasztalataink?

Mik voltak a tapasztalataink?

Összességében nagyon gördülékeny volt az együttműködés, minden simán ment még a szoros határidő ellenére is.

Az adatszolgáltatással nem voltak gondok, és a Build Green munkatársaira is mindenben számíthattunk.

Habár az adminisztráció kifejezetten alapos és szigorú volt, ez nem akadályozott meg minket abban, hogy időben elkészüljünk a tervekkel és kezdetét vehesse a kivitelezés.

A BKV Zrt. illetékesei is nagyon elégedettek voltak a végeredménnyel, és így a vállalat is kicsit zöldebbé, környezetbarátabbá válhatott a beruházás révén.

Keressen minket Ön is, ha napelem rendszer tervezésére van szüksége!

Ugyanezt a precizitást és gyorsaságot Ön is elvárhatja tőlünk, legyen Ön akár magánszemély, vállalkozó, vagy egy intézmény irányítója.

Ha napelemes projektbe kezdene, és szüksége van hozzá egy felkészült, alapos tervezőre, ránk feltétlenül számíthat!

Lépjen hát kapcsolatba velünk, ossza meg az elképzeléseit, és mi az utolsó vonalig megtervezzük Önnek álmai napelemes rendszerét!

Kapcsolatfelvétel

Az Adatvédelmi tájékoztató ITT tölthető le.