Napelem rendszer tervezés, kivitelezés profiktól: velünk biztosra veheti a megtérülést!

Napelem rendszer tervezés, kivitelezés profiktól

Ön szívesen beülne egy autóba, amiről tudja, hogy egy hozzá nem értő személy tervezte?

Vagy beköltözne egy házba, aminek a tervein egyetlen szakavatott mérnök sem dolgozott?

Akkor a napelemes rendszere megtervezését miért bízná olyasvalakire, aki nem tudja minden kétséget kizáróan igazolni, hogy valóban ért hozzá?

Mi már hosszú évek óta foglalkozunk nem csak elektromos tervezéssel, de napelemes rendszerek teljes körű tervezésével is!

Sok más céggel ellentétben mi igen rövid határidővel dolgozunk, nem váratjuk Önt feleslegesen hosszú ideig, továbbá, ha csak áramszolgáltatói engedélyeztetésre van szükség, azt is gyorsan elvégezzük!

Ügyfeleink között neves, sokak által ismert vállalatok és szervezetek is akadtak már, több esetben igen jelentős projektekkel, mi pedig sikerrel vettük az akadályokat.

Ha azt szeretné, hogy az Ön PV rendszere is alaposan át legyen gondolva, kivitelezésre kész terv készüljön hozzá, és a megépülését követően kifogástalanul működjön, akkor nálunk alkalmasabbat keresve sem találhatna!

Napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése cégeknek

Napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése cégeknek

Ki mondta, hogy csak a lakosság számára elérhetőek a napelemes rendszerek nyújtotta előnyök?

Egy vállalkozás számára az energia ugyanolyan fontos, ha nem még fontosabb, hiszen a működéséhez, a profit megtermeléséhez, vagyis a fennmaradáshoz és a gyarapodáshoz van rá szüksége.

Foglalkozzon az Ön cége akár ipari tevékenységgel, akár szellemi munkával, az áramot egyetlen vállalat sem nélkülözheti.

Viszont a folyamatosan növekvő energiaárak mellett nehéz kigazdálkodni még erre is a költségvetést – akkor hát miért ne termelné meg saját magának?

A megtérülés ugyanúgy elérhető: 10-12 év elteltével a napelemes rendszer a megtakarított rezsiköltség formájában visszahozza a befektetést, onnantól kezdve pedig már csak élvezni kell a pozitívumait!

Ha ránk bízza a napelemes rendszer megtervezését cége számára, mi

  • gondosan felmérjük az Ön energiafelhasználását,
  • számba vesszük a helyszín adta lehetőségeket,
  • és az utolsó vonalig megtervezzük az igényeit maximálisan kielégítő rendszert.

Napelem rendszer tervezés és szerelés magánszemélyeknek

Napelem rendszer tervezés és szerelés magánszemélyeknek

Ön természetesen magánszemélyként is ránk bízhatja napelemes rendszere megtervezését, kivitelezését, és ugyanolyan alaposságot várhat el, mint amilyet cégek esetében hozunk.

Mivel a PV rendszerek elsődleges célközönsége éppen a lakosság, így miért is utasítanánk el az ilyen megkereséseket?

Valószínűleg Ön is azt szeretné, hogy a napelemekbe fektetett pénze minél hamarabb megtérüljön, és ennek kulcsfontosságú eleme a megfelelő tervezés!

Ha olyasvalaki végzi ezt a munkát, akinek nincs kellő tapasztalata, vagy éppen nem elég körültekintő, könnyen lehet, hogy alul- vagy túlméretezi a rendszert, ez pedig igen sok kellemetlenséghez vezethet.

Ám ha minket bíz meg, mi minden tekintetben az Ön igényeinek megfelelő háztartási méretű naperőművet tervezünk, ami hosszú évtizedekig szolgálja majd a háztartását!

Komoly fejlesztések, amiket sikerre vittünk:

Volt már pár igen jelentős megrendelőink is, ahol a legkisebb hiba vagy pontatlanság sem volt megengedett.

Ám az ügyfél nagysága nem rettenthet meg egy magabiztos tervezőt, éppen ezért sikeresen készítettünk el terveket olyan vállalatoknak, szervezeteknek is, mint:

  • a Vasivíz Zrt.,
  • a Magyar Honvédség,
  • a BKV Zrt.,
  • a Debreceni Egyetem,
  • vagy éppen a NATO.

De az elektromos szolgáltatók sem véletlenül szoktak minket ajánlani akár magánmegrendelőknek, akár cégeknek, hiszen tudják, hogy ha mi készítjük el a jövőbeli napelemes rendszer terveit, ott nem lesz hiba.

Kiemelt partnereink:

Kiemelt partnereink:

Bízza ránk az áhított napelemes rendszere megtervezését, és menjen biztosra!

Bízza ránk az áhított napelemes rendszere megtervezését, és menjen biztosra!

Ha Ön elhatározásra jutott, és napelemes rendszerrel képzeli el akár cége, akár háztartása jövőjét, akkor a tervezési és szerelési munkálatokkal jobbhoz nem is fordulhat, mint hozzánk!

Sőt, ha pályázati úton szeretne támogatást szerezni elképzeléseihez, akkor profi pályázatíróhoz irányítjuk – nekünk az Ön napelemes projektjének sikere az első!

Ne bízza hát a dolgot olyanra, aki akár csak egy válaszlevéllel is hetekig váratja Önt, vagy hónapokig némán ül az Önnek készülő terveken!

Válasszon minket, és mi engedélyezett, kivitelezési szintű tervet készítünk az Ön rendszeréhez, az Ön igényeire szabva!

Ha tehát meghozta a döntést, lépjen velünk kapcsolatba mielőbb, hogy az Ön projektjén is minél hamarabb elkezdhessünk dolgozni, és valóra válhasson a napelemes álma!

Bízza ránk a munkát, és biztosra veheti napelemes rendszere sikeres megépülését, megtérülését!

Kapcsolatfelvétel

Az Adatvédelmi tájékoztató ITT tölthető le.