Projektünk a Vasivíz Zrt. részére: 9 napelemes rendszer

Projektünk a Vasivíz Zrt. részére: 9 napelemes rendszer

Egy magára adó cég természetesen minden megbízást komolyan vesz és odaadással kezel, ám vannak esetek, melyek már csak a méretükből adódóan is kiemelkedőek.

A Vasivíz Zrt. számára készített projektünk is ilyen volt, hiszen nem egy, nem kettő, hanem összesen kilenc darab komplett napelemes rendszert terveztünk nekik egy átívelő program keretében.

Egy pályázati projektről van szó, ami természetesen versenyeztetve is lett, és 7 darab Vas megyei telephelyük napelemes fejlesztéséhez kerestek tervező és kivitelező vállalkozást.

Szerencsénkre, és az ő szerencséjükre mi bizonyultunk erre a legalkalmasabbnak, így mi végezhettük el ezt a gigászi feladatot.

Hol épültek a napelemes rendszerek?

A Vasivíz Zrt.-nek készült 9 darab, 15 és 50 kW névleges teljesítmény közötti napelemes rendszer 7 helyszínen épült meg.

  • Szombathelyen a vízmű és a szennyvíztelep kapott egy-egy 50 kW-os rendszert,
  • a Kenézi telephely egy 30 kW-osat kapott,
  • Körmenden a víztelep egy 15 kW-os, a szennyvíztelep pedig egy 30 kW-os rendszerrel gazdagodott,
  • Hosszúperesztegen szintén egy 30 kW-os napelem rendszer épült,
  • a Szentpéterfán található szennyvíztisztítóra egy 12 kW-os került,
  • Jákon elkészült egy 50 kW-os rendszer,
  • és a Sárvári szennyvíztelepre is terveztünk egy 25 kW-os naperőművet.

Külön érdekesség, hogy mivel itt középfeszültségen csatlakozó nagy fogyasztókról van szó, így a 9-ből 6 rendszer háztartási méretű kiserőművi engedélyt kapott.

Mi volt a projekt különlegessége?

Mi volt a projekt különlegessége?

Mivel itt egy megyei jelentőségű vízmű-szolgáltató telephelyeiről beszélünk, így igen komolyan közművesítettek voltak a helyszínek.

Vagyis úgy kellett megtervezni a napelem táblák helyeit, hogy a telepítés során semmilyen körülmények között ne sérüljenek a csövek, vezetékek.

Így a 9 helyszínből 2 kivételével mindenhol a földi telepítés, azaz az állványzatra szerelés volt a megoldás.

A projekt sikeres volt, az ügyfelünk elégedett

Összességében számunkra is igen tanulságos volt ez a nagyobb volumenű munka, igazi szakmai kihívást jelentett, amit sikerre vittünk.

A Vasivíz Zrt. vezetősége nagyon elégedett volt egyrészt a mi munkánkkal, másrészt a kivitelezés minőségével és zökkenőmentességével.

Olyannyira, hogy a telephelyeken elkészült napelemes rendszerek műszaki ellenőrzésére is felkértek minket, így, úgymond, megmaradt a folyamatos kapcsolat.

És ennek köszönhető, hogy folyamatosan figyelni tudtuk, az valósul-e meg a valóságban, ami a tervezőasztalon megszületett.

Keressen meg minket napelemes projektjével Ön is!

Legyen szó akár kisebb, polgári használatra készülő napelemes rendszerről, vagy akár egy vállalatra méretezett komolyabb beruházásról, am mi szakértelmünkre feltétlenül számíthat!

Mind a tervezésben, mind a kivitelezésben állunk szíves rendelkezésére, és az Ön esetében is garantáljuk a precizitást és a rövid határidőket.

Lépjen hát kapcsolatba velünk, ossza meg velünk elképzeléseit, és bízza ránk napelemes befektetése sikerét!

Kapcsolatfelvétel

Az Adatvédelmi tájékoztató ITT tölthető le.