Épületvillamossági fejlesztés a NATO számára

Épületvillamossági fejlesztés a NATO számára

Nem sok cég mondhatja el magáról azt, amit mi igen: volt szerencsénk együttműködni a NATO magyarországi képviseletével.

Egy ekkora nemzetközi katonai szervezettel nagyon érdekes, egyszersmind feszített volt a munka, hiszen ki más várná el a katonás rendet, mint ők?

Ebben az esetben épületvillamossághoz tartozó tervezői munkát végeztünk, és egyáltalán nem a munkavégzés jelentette a dolog nehézségét, hanem a belépés és a kapcsolattartás.

Mindettől függetlenül ezt a projektet is siker koronázta, köszönhetően a megkövetelt precizitásnak és a szoros együttműködésnek.

Mi volt a megbízásban különösen nehéz?

Tekintve, hogy az elektromos tervezés a szakterületünk, és hosszú évek óta építjük hírnevünket a szakmában, így a fő bökkenőt nem ez a rész okozta.

Sokkal inkább az a szigor és alaposság, ami minden egyes belépést és tárgyalást megelőzött.

Az ilyesmit nem lehet pusztán alaprajzok és dokumentáció alapján, „távolmunkában” megtervezni, így többször is személyes látogatást kellett tennünk a pápai NATO légi bázison.

Ehhez viszont rengeteg mindent le kellett adni minden egyes alkalommal, és végigmenni a beléptetési procedúrán.

Viszont amikor már bent voltunk, minden simán és gördülékenyen ment, munkaadóink is nagyon segítőkészek voltak.

A siker kulcsa a kommunikáció

A siker kulcsa a kommunikáció

Tekintve, hogy egy nemzetközi szervezettel van dolgunk, a tárgyalások kizárólag angolul folytak, ami, bár nem okozott különösebb nehézségeket, számunkra sem mindennapos.

A nyelvi korlátok leküzdését követően viszont minden megbeszélés, egyeztetés simán ment, annak ellenére is, hogy nagyon nagyfokú precizitást igényelt a tervezés.

Emellett egy magas rangú NATO tiszt is részt vett a folyamatban, aki végig felügyelte az egészet.

Így a tényleges munka eltartott körülbelül 6 hónapig, ám miután megszületett a végleges terv, a kivitelezőkkel együttműködve már minden simán és gördülékenyen ment.

Bízza ránk Ön is az elektromos tervezést!

Habár a katonai megrendelések jellemzően különösen nagy odafigyelést és pontosságot igényelnek, ugyanezt nem tagadjuk meg más ügyfeleinktől sem!

Ha tehát Önnek szüksége van vállalkozása, vagy éppen ingatlana fejlesztéséhez egy képzett és felkészült elektromos tervezőre, úgy ránk mindenképpen számíthat!

Lépjen velünk kapcsolatba bátran elérhetőségeink valamelyikén, és bízza ránk a papírmunkát, hogy biztos lehessen a sikerben!

Kapcsolatfelvétel

Az Adatvédelmi tájékoztató ITT tölthető le.